Bonjour!

 Hej Nicoles blogg! 
Gud så roligt detta ska bli, jag har frågat Nicole om jag skulle få gästblogga på hennes blogg ett flertal gånger. Hon har sagt ja, men sedan har det aldrig blivit av. Jag har aldrig haft en blogg och vill inte ha någon men känner ändå att jag skulle vilja blogga, därför är detta väldigt kul. 
 
Nicole och jag var i lördags och tittade på Fifty Shades Of Grey, biosalongen var full av förväntansfulla människor i alla åldrar. Den omtalade filmen hade fått en hel del kritik, men ärligt så måste jag erkänna att den var rätt bra. Många av mina vänner hade redan läst boken vilket jag inte hade, så jag hade inte så stora förväntningar. Nu efter att ha sett film nummer ett så har jag beslutat mig för att läsa alla tre böcker, ska bli spännande. Tror att även Nicole tyckte att den var bra. Förutom att gå på bio åt vi god mat på Ming, en bra alla hjärtans dag. 
 
Annars händer inte mycket, under detta sportlov sker mycket plugg. Men när skolan börjar igen väntas många 18-års fester för nära vänner och det vankas även en naturfest...waah. 
Inget särksilt med detta inlägg jag vet, men ett stort tack till underbaraste Nicole! 
 
Några bilder från vår Lars Kagg-resa till Hestra och Carros 18-års firande.